úterý 3. prosince 2013

Bestiální fakta vol5 - kosmetická


  • Používám  – černou tužku na oči (Alverde), černou řasenku (Astor), hnědé stíny (Rimmel), kterými jsme nahradila Essnce Smokey Eyes.
  • V poslední době se mi hodně rozmnožily rtěnky. Mám jich jedenáct.
    Sleek Stiletto - trochu mě zklamala, nevím kde jsem udělala chybu ale dost se maže a narozdíl od jiných rtěnek mi dělá mapy. Každopádně jsme ji měla asi dvakrát, takže ji ještě nezavrhuju a vyzkouším dál. Má typickou vůni rtěnky, výraznější odstín do červena. Líbí se mi matné černé balení ale vadí mi že je oválné a trvá mi než rtěnku zavřu.



    Oriflame Liquid Red (dole uprostřed) - hezká výrazná červená barva s nádechem mírně do růžova (ale opravdu jen mírně). Podle mě krásně voní ale nesouhlasí s tím zdaleka každý. Připomíná mi to růže. Má vysokou výdrž. Glamorous (nahoře vpravo) - mírná měděná barva hezká na brunetkách ( na mě:D), vhodná na denní nošení, protože pigmentace není silná. Fabulous (nahoře vlevo) - to samé akorát že do fialova. Obě hezky voní. Radiant Red 'dole vpravo) - můj první pokus o rudou rtěnku. Není rudá, na tu jsem ještě nenarazila. Svého času moje neoblíbenější. Dochází mi:(  Dazzle Brown (dole vlevo) - nahnědlý odstín. Krásný. Nádherně voní. Kryje. Je trochu třpytkatá ale nevadí mi to u ní.


    Rimmel – Lasting Finish by Kate odstín 1 - Můj miláček!!! krásná červená barva. Kryje skvěle a skvěle i vypadá. Voní. Queen Berry - není na fotkách, nemám ji u sebe.



    Dermacol – Longlasting Lipstick odstín 10 (vpravo)- nenápadný odstín na denní nošení, Lip seducation odstín 09 - vyrazná růžovo - červený odstín
    a nějakou No name z kosmetického kufříku - moje nostalgie, první rtěnka. (nejde mi vyfotit:/)
    • Na nehty používám (až teď v poslední době) lak Miss Sporty, nějaký nude odstín. Na večer překrývám rudou Gabriellou Salvete. Do sbírky mi přibyl ještě nafialovělý Rimmel v odstínu Punk Rock (nemám u sebe).

     Fotky jsou příšerné, já vím:/ Až uvidíte někoho kdo má tohle na obličeji jsme to já!:D

    2 komentáře:

    1. Díky za účast v Link Party! Přeju spoustu nových čtenářů a nějaké zajímavé nové objevy pro tebe!

      OdpovědětVymazat