sobota 11. ledna 2014

Normal is an illusion.

Tak nakonec nesvost měla svoje důvody. O těch prvních někdy jindy, o tom druhém - byla jsem na konzultaci s šesti stránkama, co jsem napsala a myslela si, že jsou průměrné. Nejsou.Jsou špatné a všechno kol dokola. Předělat. Rychle. Úplně. Půjčit si metodologický knížky a podívat se jak to píšou ostatní.
Nádavkem se do mě vedoucí pustil kvůli tomu jak vypadám. WTF? Jsme na základce?

Takže tak. 27. ledna mám další. Pokud to bude jako teď balim to. Jo možná to byly ztracený čtyři roky na škole ale já se neposeru. Nikdo nemá právo se takhle chovat k nikomu ani když má před jménem titul.
Pro mě to jsou lidi, kterým zaplatili rodiče studium a nikdy krom školy nemuseli nic dělat. Smůla. Já chodím do práce. Mám starosti o to jak co zaplatim. Nikdo mi nic nedá. A nějakej fracek co bydlí s největší pravděpodobností u maminky se do mě nebude navážet.

Kdybych neměla školu života z práce, rozbrečela bych se tam.
Mám přijít ke státnícícm normálně a slušně oblečená.A ty svoje ozdůbky mám nechat doma.

2 komentáře:

  1. Ahoj, promiň, nechci mit blbý rady... Ale přece by ses nenechala připravit o diplom jedním protivným profesorem... Zvlášť když už studuješ čtyři roky a ještě u toho zvládáš pracovat. To by byla fakt škoda. Držím palce.

    OdpovědětVymazat
  2. zahul si, ukludni nervi a mrkni na to a skus nieco prepisat. najviac ma sere ze na vs nas nikto neucil piat diplomovku, ale vzdy nam to skritizovali aj ked taam boli na to, aby nam pomohli. titul pomoze v zivote tebe, tak to prekusni. vyplati sa ti to.

    OdpovědětVymazat