sobota 14. září 2013

Nevermore

Nojo zas je všechno jinak než má bejt a jinak než chci a mě už to unavuje. Bohužel jsme si na dnes naplánovala oslavu narozenin a nejhorší je že to jsou moje narozeniny takže tam musim jít. Jo musim. Nechce se mi a mám z toho blbej pocit protože to uráží všechny lidi který mám ráda a jsou tam pozvaný.
Začnu pít už asi za hodinu můj limitovaný rum (chápej - rum na kterej mi udělali ségra s přítelem extra vinětu s mojí fotkou).
Příští tejden dělám dělám dělám dělám a pak mám den volno.
Potřebuju strašně ostříhat.
Jsem ve strašným psychickym rozkladu po včerejšku. Měla jsem poznat L rodiče ale nakonec odešli takže teď vypadám jak blbá nána ale lepší než se nechat do něčeho nutit.
Navíc včera a tom koncertu byla slečna bývalá. Věděla jsem že jakmile odejdu nalepí se na Lukáše a co se nestalo!!? No přesně tohle! Prý se ho ptala jak se má a jak se má kočka a kdesi cosi, víc mi toho v noci neřek jak byl nalitej. Tvl je těžký pochopit význam slova BÝVALÁ?
Fakt ne už toho mám dost, nejhorší je že chlap tohle nebere. Takže dneska mám mít oslavu s naprosto zkaženou náladou, s L jsme rozádaný. Co tam budeme dělat a co se tam bude dít.. no to uvidíme.


BTW nechápu proč na prvním obrázku říká Nevermind.. asi nějakej nirvanovej havran...

3 komentáře:

  1. Ono to bude zase dobrý. Já vím že to říká každý, ale ještě jsem neviděla člověka, u kterého by to bylo pořád špatný.
    btw. nevermind bude Poeův Havran :D (báseň)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale v básni je snad nevermore jestli si dobře pamatuju
      já taky doufám že to bude lepší..

      Vymazat
    2. wtf, to mi vůbec nedošlo, i když jsem to slovo napsala, furt jsem myslela, že je na tom obrázku nevermore :D Asi je moc pasivně agresivní, jinak nevím :D

      Vymazat