sobota 29. října 2011

29.10.


Vztah na dálku..má hlavní problém ten, že se všechno urychluje. Za situace kdybyste byli naštvaný třeba tejden, nemůžete. Vidíte se čtyři dny a proto můžete bejt naštvaný hodinu a stejně vás to pak mrzí, že jste tu hodinu ztratili. Ale něco prostě potřebuje ,uzrát, a dojít tam kam má a k tomu je potřeba čas…
Na druhou stranu díky tomu jsem se naučila říkat věci víc na rovinu než předtím. Neříkám, že pokaždé řeknu když mě něco štve ale snažim se o to. Vůbec vztah na dálku člověka dost zocelí. I když někdy si přijdu úplně naopak. 
 

4 komentáře:

  1. musi to bejt tezky, ja bych to asi nezvladla.. nadruhou stranu pokud maji oba ve vztahu trpelivost, tak tim muze vzniknout opravdu pevny vztah, myslim :) tak drzim palce, at Ti to vyjde!

    OdpovědětVymazat
  2. Znám to... Máš zatraceně pravdu. Na druhou stranu si myslím, že vztah na dálku byl nejspjatější a nejzamilovanější co jsem kdy měla. Něco na tom prostě je. Hodně štěstí.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vztah na dálku je skvělá věc. Když to neklape, vyčerpává (ale všechno špatný je pro něco dobrý) a když klape tak posiluje a navíc dává svobodu :))..

    OdpovědětVymazat
  4. ..znám. Byl by krásnej,kdyby nám byl přán a kdyby okolí bylo tolerantnější,..ach jo.

    OdpovědětVymazat