pondělí 3. listopadu 2014

ultrarychlý jídlo

Potřebujete koupit čtyři věci (zbytek předpokládám, že každej má doma):
mraženej hrášek (lepší čerstvej, ale je listopad...)
kukuřici v nálevu (nebo taky mraženou)
rejži
sojovou smetanu

Dát vařit rýži. Orestovat cibuli a na plátky česnek, můžeme i chilli papričku (ale nepřehnat jako dneska já). Když je cibulka ok, přidáme hrášek a kukuřici a prohřejeme. Uvařenou rejži přidáme do zeleniny, trochu kari a zalijeme sojovou smetanou podle chuti.
Pokud to budete vařit ve woku, je to za deset minut hotový, než se uvaří rejže člověk se stihne i umejt.
Jo a jídlo není tak vybledlý jak na fotce:D

1 komentář:

  1. To vypadá moc dobře. :) Děkuji za tip, zrovna jsem nevěděla, čím naplnit žaludek zítra. Hrášek máme zamražený domací, jupí.

    OdpovědětVymazat