pátek 28. března 2014

Filmy, na které se chci podívat s někým

Bohužel teď nestíhám naprosto nic,a tak jsem sepsala aspoň pár filmů, který si uchovávám v počítači a na který se chci s někým podívat, ale není s kým. Mám je tam už kupu času, možná i let a zatím se nikdo nenašel.
Hank and Mike – takový nezávislý tragikomický příběh o dvou velikonočních králíčcích, kteří příliš kouří a pijí a nakonec zjistí, že bez sebe nemůžou být, parádní soundtrack.
Piráti na vlnách – další super soundtrack, příběh nesmělého mladíka, který byl vyslán na loď, která pirátsky vysílá rocknroll v šedesátých letech, skvělá móda, hudba všechno.
Quills – perem markýze de Sade – moje oblíbená úchylárna.
Svěrací kazajka – parádní promyšlený příběh o cestování v čase, přesto žádné nesrozumitelné scifi, miluju Keiru a ten film je prostě dokonalej.
Jako malé děti – Kate Winslet jako matka a žena v domácnosti, která se setkává s otcem a mužem v domácnosti a vzniká mezi nimi zvláštní pouto.
Kašlu na lásku – bezvadná móda, kulisy všechno, příběh o ženě, co vyzraje na největšího sukničkáře pod sluncem.
Betonová zahrada – knižní předloha od Iana McEwana, o tom, co dělají čtyři děti když jsou sami doma. Doporučuji nejdřív přečíst knihu.
Lolita – další moje oblíbená kniha i film, o kterých si všichni myslí, že je to úchylný a kdesi cosi, přestože je to vlastně příběh o lásce.
Ondine - krásný příběh o mořské panně, do které se zamiluje alkoholik Collin Farrell, takhle to možná nezní nic moc ale je krásné, že celý film vlatsně tak úplně nevíte ale tušíte, že ona ta panna je.


3 komentáře:

  1. Jéé, videla som zrovna prvé dva a posledné dva, pričom tri z nich dokonca v kine :D Neviem, nejak mi k nim nechýbala spoločnosť... vždy totiž tŕpnem, že som ukecala niekoho kukať na takú podivnosť a neteším sa z filmu tak, ako by som chcela...nehovoriac o tom, že si potom musím dávať pozor, na akom mieste sa smejem a či je to ok, alebo to svedčí o prudkozvrhlom stave mojej mysle :>

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jeden jsem neviděla, děkuji za doporučení!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlastně Svěrací kazajku ano, už je to sice hodně dlouho, ale všem se nám doma líbil.

      Vymazat