čtvrtek 4. července 2013

Fuck you, I am cat!

Měli jsme v plánu s jedním člověkem jít se někam bavit (už jsme spolu byli na pivu a bylo to moc fajn). Po minulé sobotě, kterou jsme propsali, a myslím, že jsme se oba celkem pobavili, byl kluk nadšenej z plánu někam jít. Před pár dny mi ještě psal, že poznal jednu brunetu a nejde mu z hlavy. Takže v pondělí jsem čekala nějakou domluvu a nic, zeptala jsem se a bylo mi odpovězeno, že se nějak domluvíme. Pak pořád nic. Napsala jsem ještě smsku, že jestli nechce jít, stačí to říct narovinu. Nic. Kašlu na to. Ve středu ráno: Tys mi psala a já jsem ti neodepsal viď, promiň jsem na tebe zlej a kdy. Řikám, že mám volno v pátek a sobotu večer. V sobotu ne to někam pojede na výlet, ale prý se to spolu nepře. Řekla ať mi napíše do čtvrtka, jako do dnes a nic. A když jsme se potkali přes den, nechoval se ke mě příliš hezky. No chápete to?

Já jsem na tohle chlap a chci mít prostě jasno. Chceš jít? Chci. Nechceš? Nechci. To je všechno, co stačí napsat, ale narovinu. Ne tyhle hry proboha.

A jinak (možná je to značně sebevědomá arogantní myšlenka), stejně po tom co mi psal o víkendu si myslím, že problém je v tom, že se bojí, aby se to nezvrhlo.Přitom po něm nechci aby opustil svojí přítelkyni, aby se se mnou vyspal nebo zničil svět. Chci jen jít na pivo, protoe mám volno.

Omlouvám se za můj dětinskej výlev ale fakt mě to rozčiluje. Nejhorší je že skoro každej den potkáváme.

2 komentáře:

  1. och, to chápem, NENÁVIDÍM, keď niekto hentak detinsky jedná, bože, ja by som tých ľudí kopala do riti 24/7!!!! Och, zas som rozčúlená! :D

    OdpovědětVymazat
  2. neznaaaaaaaasam tie debilne hry, nechapem preco nemozu rovno povedat ze vies co dievca, chod do pice...alebo co. ja sa aspon z veci elegantne vyzujem. a teraz ma napadlo ze s jednym pribliznym znamym sme si vzajomne nezavolali uz asi dva tyzdne a ja som si to ani neuvedomila, cize je jasne ze mi nechyba ale ani ja jemu. ako dobre.

    OdpovědětVymazat