středa 11. dubna 2012

Dům tisíce mrtvol


Ve svým maratonu jsem pokračovala filmem Dům tisíce mrtvol z roku 2003 od Roba Zombieho. Je to první díl od Vyvrženců pekla.
Celý příběh je stokrát omletý – parta mladých lidí jede hledat cosi do divočiny, tam je někdo odchytne a pak nastává honička s těmi zlými.
Tady jsou to dvě holky a dva kluci, kteří pátrají po takzvaném dr. Satanovi. Na cestě naloží blonďatou stopařku a poté, co píchnou se ona nabídne, že jim její bratr odtáhne auto. Když se dostávají k ní domů, kde je její bratr, šílená matka, a pár dalších členů rodiny, je jim naservírovaná prapodivná večeře. Poté když už to vypadá, že budou moci odjet je pochytají a začíná peklo.
Opět jsem slyšela samou chválu a zase to za moc nestálo. Pár dobrých okamžiků tam bylo ale fakt jen pár. Co mě ovšem překvapilo byl doktor Satan. Toho doporučuji:)
Nemá moc cenu přemýšlet nad nějakými logickými nesrovnalostmi, adekvátním chováním postav, dialogy a tak.
Je to prostě film, na který se člověk podívá a konec. Nemrazí v zádech, po akceptování pár nechutností jako byl například rybí muž se to dá celkem solidně shlédnout bez většího překvapení. Ani tam není moc lekavých momentů. Vyvrženci pekla byli lepší ale o tom příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat