čtvrtek 25. července 2013

Cigarette?

Právě jsem se vrátila z města.
Pohádali jsme se s L, rozhodla jsem se, že se podívám po sekáčích, dojdu si na zmrzlinu a tak.
Řekl mi, že žvaním a to si nikdo ve spojení s mojí osobou nesmí dovolit. Celý to vzniklo vlastně proto, že jsem se zeptala, co je to za novou flundru, která obsluhuje v jeho oblíbený hospodě. Načež on odpověděl, že to není žádná flundra a že pro mě je flundra každá, koho neznám. Nemůžu za to, že většina jeho známých, který neznám jsou flundry (i kluci jsou flundry). Nemám nic proti tomu, že někdo střídá partnery ale fakt si nemám co říct s holkama, který se po akci nechají od někoho ošukat, protože nemají kde spát a tohle se jim jeví jako dobrej nápad jak získat nocleh a klukama, který podváděj svý holky, a jeho bejvalkama, pro který je slovo bývalý naprosto neznámý pojem.
Takže mě pak nařknul, že jsem protivná a já jsem mu s chladem v hlase odpověděla, že mě baví, jak na mě najde milion chyb ale u sebe nevidí žádnou, a že by se nad tím měl zamyslet. A byl oheň na střeše:)

On oheň vlastně započal už v úterý kdy L mi ráno řekl, že jede večer na nějakou akci a já jsem si taky domluvila akci - šla jsem pít s kamarádem z práce. Ten večer se vrátil až po mě a když jsme se ho zeptala jestli ho to štve, zavrčel, že ho to nesere a že je rád že jsem někam šla a přitom se na mě ani nepodíval.

Ale říct mi, že žvanim to teda ne.

4 komentáře:

  1. ten argument ze umna vidis milion chyb a u seba ani jednusomvcera pouzila,lebo moj sa chova podobne.on sa aspon zasmial.mam pocit,ze vas vztah je prezity

    OdpovědětVymazat
  2. Moment vy spolu byvate? To som netusila :O

    OdpovědětVymazat