čtvrtek 6. června 2013

Cat

Říká se, že žena potřebuje lásku, aby mohla mít sex a chlap potřebuje sex, aby mohl vyjádřit lásku. V tomhle případě (nepočítaje krátké známosti) jsem asi chlap. Čím míň se milujeme, tím menší pocit mám jakýkoliv náklonosti a nejakýho vztahovýho rozpoložení. Bohužel mám čím dál větší pocit divokosti a potřeby kalit, on the road a všeho možnýho, což mi ale naštěstí znemožňuje práce, protože bych se asi upila k smrti.
Navíc teď už jsem unavená to řešit, snažila jsem se to zlepšit dva měsíce, nic se nedělo a teď už ani nevím jestli mám zájem. A cejtim se kvůli tomu blbě, protože si připadám jako hajzl co mu jde jen o sex, když vztah není jen o tom a já to vím a neberu to tak.


No a řekněte že ta kočičí noha není hustá.

2 komentáře:

  1. moja macka to robi tiez, staci ju polechtat na packe a uz to ide. ja ked nemam sex tyzden, je to so mnou na nevydrzanie. ako ornela stiková:-)

    OdpovědětVymazat
  2. ta macka je mrte :D a sex je podla mna VELMI potrebny (ja uz teraz zobronim od Zajacika a to sa tak zaväznejsie pozname 2 tyzdne len do prdky, teraz sa nedaaa ale coskoro sa uz bude dat! :D), lebo bez toho mozte byt akurat tak kamarati... ja som v pol rocnom vztahu sex nemala a po mesiaci to pre mna stratilo zmysel, lebo ocividne mi slo asi len o to :D

    OdpovědětVymazat